Ängslöparvägen 6 / Hässleholm - Ekbacka / Hässleholm

Härligt stenhus i skön design!

Slutpris
3 993 875 kr
Referensnummer
33 517
Boarea/biarea
164/55 kvm
Driftkostnad
35 800 kr/år
Tomtarea
1 601 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-10-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Ängslöparvägen såldes av oss 2014-10-27. Se alla våra försäljningar i Hässleholm samt även på Ängslöparvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässleholm - Ekbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stenhus i ett plan med ypperligt inredda kvadratmeter där ljus och rymd ger kök och vardagsrum helheten av modern lyx. En slank Scanspis som centralt placerats i vardagsrummet för mysvärme. Ljust rymligt kök med inredning från Ballingslöv, fyra sovrum och två helkaklade badrum i klassiska färger. Dubbelgarage. Lättskött tomt med vackra stensättningar. Huset är beläget på lugn gata med gräns mot allmänning. Läget är mycket tilltalande - nära till naturen men ändå cykelavstånd till det mesta.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.