Prinsgatan 4

Prinsgatan 4

Slutpris

1 535 000 kr


Kungsparken— Hässleholm

Prinsgatan 4


Slutpris
1 535 000 kr

Kungsparken— Hässleholm

Charmig villa med tidsenliga detaljer i orört skick

På Prinsgatan finns detta fina hus med många fina tidsenliga detaljer i orört skick. En charmig fastighet från 30-talet med renoveringsbehov, centralt belägen i Hässleholm med närhet till både centrum och matbutiker. En familjevilla eller hus att inreda som två separata lägenheter, ett på varje plan.
På bottenvåningen finns ett kök med charmigt skafferi och matplats vid fönster. Ett sovrum eller allrum som har ett fönster med blyinfattat glas. Ett vackert vardagsrum med burspråk. På ovanvåningen ett fd kök, 3 sovrum i varierande storlek samt en mindre toalett. Inredningsbar vind och källare med plats för förvaring. Uppvärmning luft/vatten IVT ca 7 år. Hörntomt som ramas in med mycket växter och fruktträd. Sommartid är det mycket grönt och lummigt i trädgården.


Boarea/biarea
120/100 kvm
Driftkostnad
26 620 kr/år
Tomtarea
880 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2015-03-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.