Drottninggatan 97 / Centrum norr / Helsingborg

Vacker våning med sundsutsikt åt tre väderstreck.

Slutpris
5 800 000 kr
Boarea
116 kvm
Avgift
4 690 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2015-03-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottninggatan såldes av oss 2015-03-09. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Drottninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vacker och välplanerad våning belägen högt upp i fastigheten med fantastiskt läge. Från alla sovrum och kök har man sundsutsikt och fin vy in mot centrum. Från den inglasade balkongen har man utsikt åt tre väderstreck. Stort rymligt vardagsrum i vinkel. Både helkaklat badrum och separat gästwc. Närhet till allt vad Helsingborg har att erbjuda såsom fina bad, kommunikationer samt nöjesliv i centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.