Kadettgatan 14b / Västra Berga / Helsingborg

Slutpris
770 000 kr
Referensnummer
205 013
Boarea
87 kvm
Avgift
5 142 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2014-11-21. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Berga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus lägenhet på gaveln med fönster i tre väderstreck och balkong i solläge. Mycket trivsamt och välplanerat kök med vit skåpsinredning från 2006 och rymlig matplats. Vardagsrum med stora fönsterpartier och två rymliga sovrum. Fräscht badrum med våtrumsmatta från 2002. Stambyte är inplanerat till 2015 och då får du ett helt nytt badrum! Mycket välskött förening med stabil ekonomi och fin innergård.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.