Lyckans Väg 12 / Höllviken / Vellinge

Räng Sand

Slutpris
2 545 000 kr
Referensnummer
33 825
Boarea
79 kvm
Driftkostnad
22 550 kr/år
Tomtarea
405 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-10-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lyckans Väg såldes av oss 2014-10-23. Se alla våra försäljningar i Höllviken samt även på Lyckans Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lyckans Väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stilrent och välskött 1-planshus med fantastisk utsikt över slätten i idylliska Räng Sand. Kanske det bästa läget i området? Tillbyggt 2010. Modernt kök, braskamin och rejält vardagsrum med stora glaspartier. Badrum med dusch och separat tvättstuga. Lättskött trädgård med flera uteplatser. Gång och cykelavstånd till stranden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.