Huarödsvägen 447 / Huaröd / Kristianstad

Permanent- eller fritidsboende i naturskön miljö.

Slutpris
850 000 kr
Boarea/biarea
108/9 kvm
Driftkostnad
25 347 kr/år
Tomtarea
1 067 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Huarödsvägen såldes av oss 2020-08-18. Se alla våra försäljningar i Huaröd samt även på Huarödsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huarödsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I natursköna Huaröd finns detta charmiga hus med anor från början av 1900-talet som 1983 byggdes till och genomgick en större renovering med bland annat byte av fasad, tak och fönster. Mysfaktorn är hög med öppen spis, kakelugn och vedspis som sprider skön värme i huset. Husets bottenplan fördelar sig på vardagsrum, kök, sovrum/allrum , duschrum och farstu i entréplan samt ett tillbyggt rum som kan nyttjas som såväl sovrum som allrum.

Ovanplan som inreddes 1992 har ett luftigt, härligt allrum öppen upp till nock, toalett, förråd och ett sovrum. Huset är lämpligt för såväl fritidsboende som permanentboende.

Rejäl länga med plats för förvaring och som tidigare använts som garage och lätt kan göras till ett stort garage igen.

Lättskött tomt med gräsmatta och plattsatt uteplats. På Huarödsvägen 447 bor du granne med magisk bokskog som bjuder på härligt fågelkvitter. Fastigheten är belägen i utkanten av Huaröd på vackra Linderödsåsen omgiven av bokskog ca 2,6 mil söder om Kristianstad . Här finns ett friluftsbad, förskola, affär, bensinstation och café.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.