Skillingstorpsvägen 21 / Huaröd / Kristianstad

Hus på vackert fridfullt läge omgiven av bokskog!

Slutpris
1 225 000 kr
Boarea/biarea
97/54 kvm
Driftkostnad
35 280 kr/år
Tomtarea
5 340 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-05-26
Bostaden är såld!

Denna villa på skillingstorpsvägen såldes av oss 2020-05-26. Se alla våra försäljningar i Huaröd samt även på skillingstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av skillingstorpsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lantligt beläget 1 1/2-planshus omgärdat av vacker natur med bokskog och åkrar. Husets 97 kvm fördelar sig på ett rymligt vardagsrum, kök och hall i entréplan och två sovrum, badrum och hall på övre plan. Därtill kommer källare med tvättrum, pannrum och förråd. Huset, som har ett visst renoverings- och moderniseringsbehov, används i nuläget som permanentboende men kan med fördel även nyttjas som fritidshus. Uppvärmning sker med ved/el.
Fd stall ombyggt till garage/verkstad/inrett rum med vidbyggd uteplats.
Stor härlig tomt bestående av både trädgårdstomt och mindre skogsparti med bokskog och liten stig. På Skillingstorpsvägen bor du i utkanten av Huaröd på vackra Linderödsåsen omgiven av bokskog ca 2,6 mil söder om Kristianstad .
Här finns ett friluftsbad, förskola, affär, bensinstation och café.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.