Dönaberga 2768 / Immeln / Östra Göinge

Ljuvligt lantställe strax norr om Immeln!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea/biarea
96/45 kvm
Driftkostnad
7 489 kr/år
Totalareal
2 910 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Dönaberga såldes av oss 2019-09-28. Se alla våra försäljningar i Immeln samt även på Dönaberga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Immeln är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En slingrande grusväg genom vacker lövskog leder fram till gläntan och det rödmålade huset med vita knutar. En idyll vackert belägen på en underbar naturtomt på fritt och ostört läge. Med naturen precis inpå knuten tar man gärna sköna skogspromenader och här växer både bär, kantareller och Karl-Johansvamp. Via stigar nås Immelnsjön ca 600 m bort. Det charmiga bostadshuset med anor från 1800-talet erbjuder kök, allrum och tre sovrum samt inredningsbar vind. I källaren finns den gamla backstugan bevarad där hästen och även människor bott. Här ges goda möjligheter att inreda t.ex vinkällare eller dylikt. Dessutom har man fiskerätt, gäller även för kräftfiske, i hela södra delen av sjön. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.