Immelnvägen / Gyvik-Immeln / Immeln / Östra Göinge

Slutpris
405 000 kr
Referensnummer
130 515
Tomtarea
1 001 m²
Såld
2014-07-28
Bostaden är såld!

Denna tomt på Immelnvägen såldes av oss 2014-07-28. Se alla våra försäljningar i Immeln

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gyvik-Immeln är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tillfälle att bygga drömhuset alldeles vid stranden av den natusköna Immeln-sjön. Med 200 kvm byggrätt väljer man själv vilken hustyp, i vilken regi och när man vill bygga.

Varmt välkommen att boka visning då även tillfälle ges att träffa arkitekten Klaus Lange samt se övriga tomter i området.

Att bo här innebär att leva i nära kontakt med naturen, med tillgång till grillplatser, badbryggor, bastu, båthus och båtplatser. Här kan man förverkliga drömmen om ett boende i en underbar miljö med ett rikt djur- och fågelliv med naturupplevelser såsom ridning, golf, vandring, fiske och mycket mera.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.