Knyttstigen 1 / Immeln / Östra Göinge

Stor härlig naturtomt intill sköna Immeln-sjön!

Slutpris
450 000 kr
Tomtarea
2 144 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
ÖSTRA GÖINGE GYVIK 1:71
Såld
2020-05-12
Bostaden är såld!

Denna tomt på Knyttstigen såldes av oss 2020-05-12. Se alla våra försäljningar i Immeln samt även på Knyttstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Immeln är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbar naturtomt intill sköna Immeln-sjön! Kommunalt V/A ligger klart vid tomtgräns. Det finns inget krav på att man som ägare skall bebygga tomten inom en viss tid men med en byggrätt på 200 kvm ges här möjlighet att förverkliga sitt drömboende och få leva i nära kontakt med naturen. Här får man tillgång till gemensam grill- och kanotplats direkt vid sjön. Samfälligheten äger angränsande skog och tomterna i området nås via privat väg som låses med vägbom. Efter hand som området bebyggs med vackra och moderna fritidshus erbjuds ett boende i en fantastisk miljö med ett rikt djur- och fågelliv och med naturupplevelser såsom bad, fiske, ridning, golf m.m inpå knuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.