Hägnaden 1145

Hägnaden 1145

Slutpris

4 195 000 kr


Kågeröd— Svalöv

Hägnaden 1145


Slutpris
4 195 000 kr

Kågeröd— Svalöv

UNDERBAR GÅRD MED EN HÄRLIG NATUR I OMTYCKA KÅGERÖD!

FÖRBESIKTIGAT MED DOLDA-FELFÖRSÄKRING!

Är drömmen att äga en gård som är omringad av åkrar och natur som skapar en fridfull känsla med en tomt på hela 13 244 kvm? Välkomna till Hägnaden 1145!

Snart finns chansen att förvärva denna fantastiska gård med stor tomt som har ett modernt boningshus på hela 149 kvm uppdelat på 4 sovrum, vardagsrum, kök, två badrum och en uteplats med minimal insynsskydd. På gården finner ni två stall där det ena använts till hästar och det andra till grisar/kor samt ett loge och ett stort garage för bilen.

Här finns möjligheten att hägna in till hagar så att djuren kan gå fritt, trevliga ridvägar och promenadslingor.

I Kågeröd bor ni med närheten till fantastiska naturreservat samtidigt som allt för en fungerande vardag finns runt knuten, Coop och den kommande tågstationen samt förskola och skola F-6.

Nu har äntligen den efterlängtade Lomma banan öppnat. En kort biltur från gården in till Kågeröd finner ni resekommunikation som aldrig förr. Härifrån kan ni enkelt och smidigt ta er till Lund, Malmö och Köpenhamn på ca 45 minuter vilket gör det enkelt för er som pendlar mycket att fortfarande kunna bo på landet men samtidigt ha kommunikation som tar er till storstäderna på noll tid. Syftet med Lommabanan är att underlätta för pendlaren och skapa viktiga förutsättningar för ett hållbart resande. Med denna förbättrade pendlingsmöjlighet behöver ni aldrig känna att det är svårt att resa till storstäderna eller Kastrup för att vidare tar er till semesterländerna.


Boarea/biarea
149/50 kvm
Driftkostnad
34 702 kr/år
Tomtarea
13 244 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Hägnaden såldes av oss 2021-10-18. Se alla våra försäljningar i Kågeröd samt även på Hägnaden.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.