Malmros Väg 3 A

Malmros Väg 3 A

Slutpris

730 000 kr


Klippan

Malmros Väg 3 A


Slutpris
730 000 kr

Klippan

CHARMIG BOSTADSRÄTT MED VILLAKÄNSLA!

Har ni alltid velat bo i ett lugnt område i en välplanerad bostad som andas villakänsla? Då kan ni sluta leta, Malmros Väg 3A är svaret på det ni söker!

In genom dörren möts man av en rymlig hall med plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till vänster om hallen finner man gäst-wc/tvättstugan och på andra sidan kliver man in i köket. Köket ligger i öppen anslutning till vardagsrummet. Med höjden i taket, de stora fönsterna och den öppna planlösningen bildas en härlig rymd och ljusinsläpp som fyller upp rummen. Det som skiljer denna bostaden åt jämfört med de andra bostäderna i området är att denna är några kvadratmeter större som man märker stor skillnad i just köket som är större och rymligare än de andra. Köket går i vita luckor tillsammans med en massiv ekbänkskiva och ett vitt kakel ovan. Erbjuds bra med förvaring, arbetsytor och plats till ett stort matsalsmöblemang. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor som kan inredas med en stor soffgrupp och tv-bänk.

På ovanvåningen ligger ett genomgående vitmålat brädgolv som sträcker sig in i samtliga rum. Hallen kan möbleras till ett sovrum, kontor, gästrum eller varför inte en mysig läs-hörna/tv-hörna. I anslutning till hallen ligger badrummet som är utrustat med dusch. Praktiskt att ha en toalett på varje plan. Vidare in finner man de två väldisponerade sovrummen som har varsin klädkammare. Plats med säng, förvaring och skrivbord.

Det finns en källare också med bra förvaring till bland annat cyklar.

Fördelarna att bo just här är många, otroligt lugnt område med mycket grönska, natur och kultur samt trevliga promenadstigar.
En bostad som passar både paret eller familjen. Att man har sin egna gräsplätt och trädäck är mycket trevligt och uppskattat. Sen finns en lekplats, trädgårdsredskap att låna, samlingslokal att hyra mot ingen avgift och carport ingår i avgiften. Här bor man med god kommunikation och service. Närhet till livsmedelsbutiker, bank, badhus, bowlinghall, apotek, vårdcentral, bensinstationer, fotbollsplan, skolor och mysiga matställen som Magasinet Stallet och Grindstugan.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren, Pontus redan idag så håller han er uppdaterade med viktigt information som kommande visningar, han nås antingen via mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91.


Boarea
103 kvm
Avgift
4 950 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-25

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Malmros väg såldes av oss 2019-04-25. Se alla våra försäljningar i Klippan samt även på Malmros väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.