Banmästarevägen 21 / Kristianstad - Kulltorp / Kristianstad

Slutpris
1 675 000 kr
Referensnummer
161 045
Boarea/biarea
94/89 kvm
Driftkostnad
34 398 kr/år
Tomtarea
928 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-02-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Banmästarevägen 21 såldes av oss 2014-02-15. Se alla våra försäljningar i Kristianstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Kulltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Klassisk 60-talsvilla som moderniserats på senare år belägen på insynsskyddad tomt med stort altandäck åt söder. Här bor man i trevligt villakvarter med gång- och cykelavstånd till centrala Kristianstad. Villan har en boarea på 94 välplanerade kvm och med en inredd fräsch källare är den faktiska bostadsytan betydligt större än så. På entréplan finns vardagsrum, kök, tre sovrum samt renoverat helkaklat badrum. I källaren allrum med braskamin, sovrum, duschrum, tvättstuga och förråd. Fjärrvärme ger låga driftskostnaderna. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.