Floravägen 60 / Egna Hem / Kristianstad

Ett radhus på Egna Hem som är renoverat med fingertoppskänsla!

Slutpris
1 650 000 kr
Referensnummer
127 921
Boarea/biarea
78/38 kvm
Avgift
4 000 kr/mån
Driftkostnad
785 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Såld
2014-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Floravägen 60 såldes av oss 2014-09-24. Se alla våra försäljningar i Kristianstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Egna Hem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att boka en visning av detta fina radhus som är renoverat utöver det vanliga! Allt är bytt och omgjort med finess, stil och modern teknik! Köket renoverades 2010 med vita luckor, ekbänkskivor, skiffer samt vitvaror från Siemens. Badrummet har både dusch samt hörnbadkar, inbyggda högtalare där musiken styrs från källarens medieskåp. Levande stjärnhimmel med fiberoptik ovanför badkaret. Vardagsrum med kamin från Contura. Två sovrum samt ytterligare ett rum i källaren. Fin egen tvättstuga. Träddäck med västersol på baksidan av huset. Alla rum har nätverksuttag mm. Boka en visning och kom och njut av huset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.