Hjulhusvägen 32

Hjulhusvägen 32

Slutpris

1 725 000 kr


Möllebacken— Kristianstad

Hjulhusvägen 32


Slutpris
1 725 000 kr

Möllebacken— Kristianstad

1-plans kedjevilla på Möllebacken!

Välskött och fint renoverat kedjehus i 1 plan på Möllebacken. Vi möts av en öppen planlösning mellan matrum, kök och allrum. Härligt kök från Kvikk med gråa luckor och laminatbänkskiva. Stort vardagsrum med gott om plats för både soffa och TV. Två fina sovrum och fräscht badrum , WC och tvättstuga. Allt renoverades 2007 och färgerna är smakfulla i fina toner som samspelar med varandra. Golv av ekparkett i de flesta rum. Stensatt uteplats med överbyggt tak, läge sydväst, solsäkert. Carport och uppfart med plats för 3 bilar. Huset är besiktigat. Ett hus som det bara är att flytta in i! Varmt välkommen på en personlig visning!


Boarea/biarea
118/14 kvm
Driftkostnad
43 415 kr/år
Tomtarea
369 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2015-03-27

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna kedjehus på Hjulhusvägen såldes av oss 2015-03-27. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Hjulhusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.