Kommendantsvägen 50 / Kristianstad-Näsby / Kristianstad

2:a i välskött förening på Näsby!

Slutpris
670 000 kr
Boarea
57.5 kvm
Avgift
2 626 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kommendantsvägen såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Kommendantsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns ett tillfälle att förvärva en 2:a på Näsby i HSB Brf Hoffmeister. Lägenheten ligger på första våningen. Vi bjuds på kök med matplats, med utgång till balkong. Sovrum med plats för dubbelsäng. Vardagsrum med flera fönster och plats för stor soffa. Badrum med badkar, föreningen gör stambyte så badrummet kommer bli helt nytt inom snar framtid. I fonden finns ca 15 000 kr att kunna använda till renovering om man vill det. Välskött förening, lugnt område och fin utemiljö. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gamla Näsby

Trevligt, lugnt och omtyckt område i klassiska kvarter!

NÖJE

Näsby fält ligger alldeles runt hörnet och både Vattenriket och centrum ligger bara en kort promenad eller cykeltur bort. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Från Gamla Näsby finns det bra och smidiga förbindelser via buss.

FAMILJELIV

Det finns bra förskolor på gång- och cykelavstånd. Fröknegårdsskolan går barnen ifrån årskurs F-9.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.