Kung Valdemars väg 29

Kung Valdemars väg 29

Slutpris

2 500 000 kr


Kristianstad-Vä— Kristianstad

Kung Valdemars väg 29


Slutpris
2 500 000 kr

Kristianstad-Vä— Kristianstad

Gedigen och charmig villa i Gamla Vä!

Varmt välkommen till 1 1/2-plans villa med källare med stor charm i Gamla Vä! Lugnt belägen i lummig grönska i villakvarter. Här har du lugnt boende med närhet till service, kommunikationer och skola. Väldisponerat boende med vackra detaljer och karaktär. Synliga takbjälkar, frilagda tegelväggar och fina hantverksdetaljer. Generösa umgängesytor i halvöppen planlösning, vardagsrum med plats för många, underbart matrum och läckert lantkök. Ovanplan med 3 bra sovrum och fräscht helkaklat badrum. Källare med skön inredning, allrum, fantastiskt vinkällare, coolt badrum/tvättstuga samt bra förvarings utrymmen. Trädäck i skönt västerläge och litet gästhus. Ett gediget boende skapat av nuvarande ägare med stor känsla. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
102/62 kvm
Driftkostnad
34 700 kr/år
Tomtarea
295 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-10-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.