Lars Wivallius Väg 21 / Österäng / Kristianstad

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
145 kvm
Driftkostnad
25 920 kr/år
Tomtarea
554 kvm
Rum
6 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2015-01-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Lars Wivallius Väg såldes av oss 2015-01-21. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Lars Wivallius Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina 1,5-plansvilla i fint skick belägen på lugn barnvänlig återvändsgata med närhet till Kristianstad centrum. Här finner man en skön utemiljö och en tilltalande planlösning med fräscht arbetsvänligt kök, 2 rymliga vardagsrum samt 4-5 sovrum, ett helkaklat badrum på entréplan samt en toalett på ovanvåningen. Trädgården är inhängnad med häckar och staket. Stor uppfart med plats för flera bilar samt carport, redskapsbod, vinterbonat förråd och ett härligt nybyggt uterum!
Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.