Repslagaregatan 3A / Kristianstad - Östermalm / Kristianstad

Vacker 20-tals våning om 3 rok på Östermalm!

Slutpris
1 575 000 kr
Referensnummer
33 232
Boarea
81.8 kvm
Avgift
3 320 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-11-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Repslagaregatan såldes av oss 2014-11-05. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Repslagaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vacker 20-tals våning om 3 rok på Östermalm i "sjunkande huset"! Våningen är renoverad till del med slipade trägolv, målade listverk och dörrar samt tak och fönsternischer runt år 1994. Många fina bevarade detaljer såsom stuckaturer, skåp i kök samt serveringsgång. Lägenheten bjuder på sovrum, matrum och vardagsrum i fil, hall, kök och badrum. Trevlig innergård som är stor och grönskande. Varmt välkommen på en personlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.