Rödaledsvägen 28 / Kristianstad-kulltorp / Kristianstad

Välplanerat hus på Kristianstad-kulltorp

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea/biarea
125/125 kvm
Driftkostnad
43 114 kr/år
Totalareal
664 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Rödaledsvägen såldes av oss 2019-04-14. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Rödaledsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-kulltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad villa belägen på återvändsgata på omtyckta Kulltorp. Det här är ett insynsskyddat och barnvänligt boende med sociala ytor och öppen planlösning. Huset har även härlig atmosfär.

I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör ett socialt och öppet kök med generösa arbetsytor och en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet har ett vackert ljusinsläpp, öppen spis och gott om plats för soffa och matgrupp. Badrummet är elegant och stilrent med toalett, lyxigt badkar, handfat och badrumsskåp. Dessutom finns här en fin gästtoalett. På entréplan finns tre sovrum, samtliga bra i storlek. Ett av sovrummen har utgång till altanen.

Huset står på en insynsskyddad trädgårdstomt med ett generöst altandäck. Altanen har lättmöblerade ytor och plats för både matbordsmöblemang och loungedel. Uteplatsen har sol hela eftermiddagen och kvällen, passar utmärkt för ljumma vår- och sommarkvällar. Här finns markis.
Lekplats ligger alldeles intill huset. En mysigt ombonad liten park, helt fri från trafik. Inom bekvämt promenadavstånd finns även Björketskogen, förskolor, skolor och bra kommunikationer. Här på Rödaledsvägen 28 är det lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration