Tredalagatan 14 / Kristianstad

Elegant fastighet med lägenheter på toppenläge på Östermalm!

Slutpris
6 350 000 kr
Boarea/biarea
245/100 kvm
Driftkostnad
80 700 kr/år
Totalareal
634 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Tredalagatan såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Tredalagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tredalagatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns tillfälle att förvärva pampig och exklusiv fastighet med karaktär och många möjligheter på bästa läge på Östermalm. Här har du närhet till hela citys utbud, service och kommunikationer. Helt insynsskyddad trädgård med vacker stenlagd innergård med härliga uteplatser, en under tak. Elegant fastighet inredd med 3 stycken smakfulla lägenheter med exklusiva material som fiskbensparkett, marmor och granit. Fastighetens yta på 245 m2 är fördelad på 3 lägenheter, två stora 3:or och en 2:a samt rymlig källare. Lägenheterna ger bra hyresintäkter. Fastigheten ligger på hörntomt i ett lugnt område och har bra parkeringsmöjligheter, carport och 4 parkeringsplatser. Fastigheten är väl omhändertagen av nuvarande ägare. Varmt välkommen att boka personlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.