Tyge Sneckes väg 9 / Österslöv / Kristianstad

Ett fantastiskt hus i Österslöv som i ord inte ges rättvisa! Kom på visning!

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea/biarea
208/77 kvm
Driftkostnad
30 270 kr/år
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-05-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Tyge Sneckes Väg såldes av oss 2018-05-11. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Tyge Sneckes Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett fantastiskt hus i Österslöv som i ord inte ges rättvisa! Stilrent. Lyxigt. Fräckt. Betong, glas, stål, zink. Stilrent och välplanerat med utsikt över sjön. Huset bjuder i entréplanet på hall, gästwc, master bedroom med klädkammare och badrum i en suite. Vardagsrum, matrum samt kök i öppen planlösning. Stora härliga fönsterpartier som vetter mot sjön. Ytterligare sovrum eller kontor, tvättstuga samt groventré. Bottenplanet bjuder på 3 sovrum, badrum med dusch, allrum samt vardagsrum. Flera rum har altandörr ut till uteplatsen och trädgården. Förrådsutrymmen samt pannrum och ytterliga förrådsutrymmen. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration