Din mäklare i Åhus & Kristianstad

Mäklarhuset Åhus & KristianstadBesöksadress

Varmt välkommen att besöka något av våra kontor på Vallgatan 30, Åhus ovanpå Ica Kvantum Nya Boulevarden 8, Kristianstad (2:våningen på Stadshotellet)

Mäklarhusets kontor i Åhus & Kristianstad startade 2008 och drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre för en lyckad bostadsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom vilket gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta annonsverktygen träffar vi rätt spekulanter.

Om Mäklarhuset

Vi är mäklarkedjan som sätter en högre standard för livets viktigaste affär - både för mäklarbranschen i stort och för dig. Genom våra 110 kontor utmanar vi vägen till en bättre fastighetsaffär. Det vi brinner för är att hitta den bästa lösningen för just dig. För att när våra kunder lyckas, lyckas vi.

Mäklarhuset är ett av Sveriges största, icke franchisedrivna, privata mäklarföretag med cirka 110 lokala fristående kontor runt om i hela Sverige och delar av Spanien. Vi äger oss själva vilket stärker det lokala entreprenörskapet, lokalt engagemang och möjligheten att anpassa verksamheten utifrån varje marknad.

Vi utgår från dig i alla lägen, oavsett läge

Att våra kontorsägare äger kedjan gör att alla kontor från Åre till Årsta och Åhus är med och påverkar Mäklarhusets riktning. Lyckade bostadsaffärer och nöjda kunder är vår enda prioritet.

Att vi äger oss själva gör att vi kan fokusera på det vi brinner för - att hitta den bästa lösningen för just dig.

Livet förändras hela tiden men det finns många val som du kan påverka. Vi kommer alltid att stå bredvid dig, i alla lägen, för att vi har varit i branschen i fem decennier nu och är här för att stanna. I denna marknad och nästa.

Vi vet vad som gör skillnad

Att förmedla en bostad är ett hantverk med många viktiga detaljer, och vi vill vara yrkets mästare. Vägen till en lyckad affär har många komponenter. Vårt personliga engagemang, kunskap, lokala erfarenhet och nätverk är grunden. Till det har vi en utvecklad arbetsmetodik, tillgång till fakta och teknik för att matcha säljare och köpare.

Det är en självklarhet för oss att alltid ha den allra senaste tekniken som förhöjer bostadsupplevelsen genom att skapa inspirerande bostadsannonser och den mest effektiva marknadsföringen. En bra visning resulterar oftast i en bättre budgivning. Med våra visningskoncept skapas den bästa upplevelsen både innan, under och efter visningen.

Mäklaruhset Åhus & Kristianstad
Mer från oss


Våra kontor i Åhus & Kristianstad

Hitta till oss


Mäklarhuset Åhus & Kristianstad Varmt välkommen att besöka något av våra kontor på Vallgatan 30, Åhus ovanpå Ica Kvantum Nya Boulevarden 8, Kristianstad (2:våningen på Stadshotellet)

Vi hjälper dig att hitta rätt i Åhus och Kristianstad


Vårt mål är att ge dig bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Kontakta våra mäklare i Åhus och Kristianstad idag.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter och tomter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.