Västra Boulevarden 25 / Centrum / Kristianstad

3:a i centrala Kristianstad!

Slutpris
970 000 kr
Referensnummer
171 312
Boarea
71 kvm
Avgift
5 416 kr/mån
Driftkostnad
375 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-04-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Boulevarden 25 såldes av oss 2014-04-28. Se alla våra försäljningar i Kristianstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett vackert hus med gamla anor finner vi denna 3:a med riktigt högt i tak, ca 3,50 m. Lägenheten har vacker stuckatur, originaldörrar och ekparkettgolv. Badrummet är nyrenoverat från 2013 och är riktigt snyggt med klinker, härlig dusch, inredning från Svedbergs och INR, fackmannamässigt gjort, dokumentation finns. Kök med fin liten matplats vid fönstret och utsikt över den fina innergården. Sovrum med stor klädkammare, ett mindre sovrum/kontor och vardagsrum med härlig rymd och utsikt över Tivoliparken. Grönskande innergård! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.