Vintervägen 10 och 3 / Österslöv / Kristianstad

Det här är dina drömmars palats, välkommen hem till "Villa Viken", en sann dröm!

Slutpris
6 750 000 kr
Boarea
313 kvm
Driftkostnad
46 189 kr/år
Tomtarea
1.7 ha
Rum
10 rum (5-7 sovrum)
Såld
2020-01-28
Bostaden är såld!

Denna villa på vintervägen såldes av oss 2020-01-28. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på vintervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det här är dina drömmars palats, välkommen hem till "Villa Viken"en sann dröm!

Det här huset ger dig känslan av ett trevligt och ombonad hem, inslaget i ett pampigt och storslaget format.

Huset bjuder på stor charm och är inramat av en ståtlig entré, anlagd för att ge dig ett kungligt välkomnande varje dag. Här behöver du inte bekymra dig om grannar som stör dina vyer, du har natur och vatten helt för dig själv och kan njuta fullt ut, med dina gäster eller varför inte i ditt eget sällskap.

Här får dina tankar ro, med din egen utsikt över en storslagen naturupplevelse. Med några lätta steg i den stenlagda trappan är du snabbt nere vid strandkanten och här är det lätt att andas. Låt ditt sinne flyga fritt, när du tar en paus från bryggan. Frihetskänslan från sjön finns närvarande och den letar sig in i varje rum av detta fantastiska palats.

Huset är vackert inbäddat av en grönskande trädgård med välplacerade planteringar som ger stor fröjd för ögat. Här växer också blommande väl omhändertagna fruktträd och vacker prunkande växtlighet som inte kräver de grönaste fingrar men är vackert och trivsamt att flanera runt i.
Den gröna helheten runt om huset ger dig en härlig utsikt från alla fönster i varje rum och det är lätt att känna naturens närvaro, såväl utomhus som inomhus.

Husets öppna ytor och genomtänkta planlösning ger dig en fin kontakt med flera rum på samma gång. Den bedårande sjöglimten möter dig i nästan varje rum.
Njut av ett vackert ljusinsläpp inramat av stora, praktfulla fönster.
Huset är spännande att gå runt i och bjuder på både ljusa och luftiga ytor, såväl som små skrymslen och hemliga vrår. Här kommer du att kunna inreda i din personliga stil, och med enkla medel sätta din egen prägel på inredningen, tack vare stilrena material- och färgval i grunden. Det här är ett hus som varit i goda händer under lång tid, varför det mesta är i gott skick och den gemytliga varma känslan sitter i väggarna.

I flera av rummen finns imponerande vackra kakelugnar som lockar dig att slå dig ner en stund och bara njuta av livet.

Vackra gedigna trägolv, som lockar dig att gå runt barfota, möter med charm nya moderna detaljer i huset.

I köket från Kvänum finns generösa ytor som gör att det här ryms många kockar och gäster på samma gång. Här kommer du att trivas med riktigt många gäster, men lika gärna med ett litet fredagsmys på tu man hand. Köket är välplanerat och erbjuder rejält med förvaring och smarta arbetsytor. Två diskhoar ger en proffsig framtoning men i sin helhet upplevs rummet som välkomnande och inbjudande.
Bottenvåningen bjuder oss på flera rum för umgänge, kanske kontor eller varför inte sovrum eller gästrum? Helkaklat badrum och fyra sovrum gör ovanvåningen optimalt planerad.

Varmt välkommen på en personlig visning i "Villa Viken"! Visningstid bokas med fastighetsmäklare Lotta Sandberg på tfn 0709-883013.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Österslöv

Ca 1 mil nordost om Kristianstad ligger vackra Österslöv med sin härliga natur alldeles intill Råbelövssjön.

NÖJE

Bykrogen, en restaurang och krog med utsökt mat och musikunderhållning. Krogen är inhyst i en gammal stärkelsefabrik. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar når du på en kort bilfärd.

SPORT OCH FRITID

Österslövs IS med fotbollsverksamhet. Andra idrotts/fritidsaktiviteter finns i Kristianstad, några minuters bilfärd iväg.

KOMMUNIKATION

Här finns bra kommunikationer med buss och fina cykelvägar in till stan.

FAMILJELIV

I byn finns förskola och skola för barn upp till och med 9 år. Därefter går man vidare inne i Kristianstad. Det finns flera fina badplatser, så när värmen kommer kan man njuta av härliga bad på nära håll.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.