Vivedalsvägen 12 / Österslöv / Kristianstad

1-plansvilla i fint skick i vackra Österslöv!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
107 kvm
Driftkostnad
26 829 kr/år
Tomtarea
1 158 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-12-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Vivedalsvägen såldes av oss 2014-12-19. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Vivedalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I vackra Österslöv finner ni detta fina 1-planshus där allt är i gott skick. Från huset så är det endast en kort promenad ner till sjön och den fina badplatsen. Huset bjuder oss på stor hall, härligt kök från Ballingslöv med kamin, stort vardagsrum, två rymliga sovrum och fräscht badrum med tvättstuga. Stort dubbelgarage med vidbyggd förrådsdel. Här är det bara att flytta in och njuta! Besiktigad. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.