Erikstorpsvägen 25

Erikstorpsvägen 25

Slutpris

5 850 000 kr


Borstahusen— Landskrona

Erikstorpsvägen 25


Slutpris
5 850 000 kr

Borstahusen— Landskrona

Radhus med uterum, trädgård och takterrass!

På utmärkt läge i Borstahusen ligger detta välrenoverade hus som erbjuder öppna, generösa ytor för social samvaro, uterum och takterrass med utsikt över Borstahusen, med Ven i bakgrunden. Det finns både garage och carport samt plats för biluppställning på stensättningen framför garaget. Huset är löpande renoverat med nyare kök, två fräscha badrum, varav det ena nyrenoverat. Källaren är omdränerad och är i fint skick, med klinker på golv, bra takhöjd och kan fungera utmärkt som gästbostad, för hobbyverksamhet eller liknande. Garaget har fjärrstyrd port samt separat dörr mot trädgården. Du tar dig enkelt ner till havet via trädgården och genom ett av de många sträden som är typiska för Borsthusen . Du är i princip i vattnet innan du hinner säga kallsup. När det är för kallt för att bada myser du framför kaminen med en god bok och en kopp kaffe. På promenadavstånd har du hamnkrogar, konstgalleri, fiskbodar och även golfbanor i toppklass. I Borstahusen har du även en matbutik som man gärna gynnar precis som övriga lokala verksamheter i närområdet. Varmt välkommen på bokad visning!


Boarea/biarea
218/103 kvm
Driftkostnad
35 689 kr/år
Tomtarea
307 kvm
Rum
5 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-06-16

Mäklarhuset Landskrona

Denna radhus på Erikstorpsvägen såldes av oss 2020-06-16. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Erikstorpsvägen.

Boka värdering

Jonny Svantesson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.