Mellangatan 41 / Borstahusen / Landskrona

Kaptenshus i gamla Borstahusen!

Slutpris
5 250 000 kr
Boarea/biarea
178/18 kvm
Driftkostnad
30 000 kr/år
Totalareal
190 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-01
Bostaden är såld!

Denna radhus på Mellangatan såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Mellangatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Borstahusen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva ett kaptenshus från 1890 på Mellangatan i gamla Borstahusen. Huset byggdes ut ca 1962 och har en boyta om 178 kvm + källardel med 1,90 m i takhöjd om ca 18 kvm. Väl tilltagen salong och matsal på entréplan, med generös takhöjd och höga fönster. På entréplan finns även kök och sovrum. På ovanvåningen finns ytterligare två större sovrum samt ett allrum som också är utrustat med äldre pentry. Huset är i behov av renovering och med en del kärlek och en del målmedvetenhet kan drömboendet växa fram på detta fantastiska läge, endast ett stenkast från hav och hamn. Obs! Tomtgränsen går i mitten av trädgården som idag ej är avgränsad mot grannen mitt emot. Välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Borstahusen

I fantastiska Borstahusen och dess närområde kan du njuta av både strandliv och båtliv eller varför inte golf eller camping?

Nöje

Här finner du fiskebodar, restauranger, småbåtshamn och museum/galleri. Härliga uteserveringar på sommaren där du kan njuta av god mat och dryck. På promenadavstånd ligger Landskrona Golfklubb med två 18-hålsbanor, övningsområde/träningsanläggning, gym, shop och två restauranger - Brasseriet och Erikstorps Kungsgård.

Fritid

I Borstahusen finns segelskola, möjlighet att utöva vattensporter, golf, utegym, campingplats (5-stjärnig) och motionsslingor.

Kommunikation

Bussförbindelser - stadsbussarna går regelbundet och tar dig enkelt till tågstationen för vidare färd mot t.ex. Helsingborg, Malmö eller varför inte Köpenhamn.

Familjeliv

I närområdet finns flertalet skolor/förskolor, Internationella Engelska skolan F-9, Västervångsskolan F-9 och Säbyholms Montessori F-9. Förskolor som Svaneholms förskola, Hackebacken, Rockaden mfl.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.