Parkgatan 10 / Hamnen / Slottsparken / Landskrona

Välplanerad 3:a med två uteplatser! Visas enl ök!

Slutpris
3 095 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
3 980 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Markplan (Hiss finns)
Såld
2020-02-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Parkgatan såldes av oss 2020-02-10. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Parkgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hamnen / Slottsparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk marklägenhet med två uteplatser, varav den ena i nordvästläge med eftermiddags- och kvällssol på sommaren. Ljus och fräsch interiör med fina ekparkettgolv. Matrum med stora glaspartier och terrassdörr till uteplatsen med morgonsol. I den låga avgiften om 3 980 kr ingår både vatten och värme.

I hjärtat av Hamnen / Slottsparken bor du mycket centralt, havsnära och vackert med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, vackra promenadstråk, fina grönområden, badplats, båthamn, bra kommunikationer, busshållplats, vårdcentral och centrum. Småbåtshamnen ligger runt hörnet, Citadellet/slottet en kortare promenad bort och Borstahusen når du enkelt på cykel, med bil eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.