Stora Strandgatan 9 A / Hamnen / Centralt / Landskrona

Townhouse med prisbelönt arkitektur

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
110.3 kvm
Avgift
5 681 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Strandgatan såldes av oss 2019-09-08. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Stora Strandgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hamnen / Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu är ett av de vackra bostadsrättshusen med townhouse-karaktär till salu! Genomtänkt planlösning i kombination med stilsäkra materialval skapar en härlig känsla som präglar denna nästan nya bostad. Ljusa sällskapsytor, smakfulla badrum, både uteplats & takterrass. Gemensamt poolområde! Föreningens byggnader tilldelades Region Skånes arkitekturpris 2017 och Landskrona Stads "Årets stadsbyggnadsprojekt 2018". Välkommen att boka din visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.