Vadensjövägen 265 / Vadensjö / Rönneberga Backe / Landskrona

Familjevilla med milsvid utsikt över slätten!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea/biarea
187/64 kvm
Driftkostnad
39 585 kr/år
Tomtarea
1 453 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Vadensjövägen såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Vadensjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vadensjö / Rönneberga Backe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På underbart vackert läge, med milsvid utsikt över slätten, har du nu möjlighet att förvärva denna fina familjevilla som erbjuder generösa utrymmen, exklusivt kök, fräsch och användbar källare och en härlig trädgård. En klar dag ser du Öresund som en fond vid horisonten. Här bor du avskilt, men med cykelavstånd till stan. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.