Älggatan 48B / Limhamn / Malmö

Välplanerad etta i bra skick!

Slutpris
580 000 kr
Referensnummer
178 485
Boarea
28.3 kvm
Avgift
2 006 kr/mån
Driftkostnad
420 kr/mån
Såld
2014-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Älggatan 48B såldes av oss 2014-01-20. Se alla våra försäljningar i Limhamn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I lugna och trivsamma kvarter med närhet till Limhamns serviceutbud finner vi denna genomtänkta lägenhet med fräsch interiör och fint ljusinsläpp. Varje kvadratmeter kan disponeras och det är hemtrevligt och modernt. Direkt när man kommer in i bostaden dras blickarna till de fönsterpartier lägenheten har att bjuda på. Det finns en väl inredd köksdel med stilren inredning, renoverad 2006 samt ett helkaklat badrum i vitt och grått, även det renoverat 2006.

En perfekt lägenhet för dig som är på jakt efter ett mindre boende i fint skick på ett bra läge. Välkommen till Älggatan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.