Ekonomigatan 1b / Limhamn / Malmö

4:a Limhamn

Slutpris
2 495 000 kr
Referensnummer
33 946
Boarea
102.5 kvm
Avgift
6 032 kr/mån
Driftkostnad
473 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ekonomigatan såldes av oss 2014-10-20. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Ekonomigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I hjärtat av gamla Limhamn, omgivet av pittoreska kvarter med 100-åriga gathus och prunkade trädgårdar finns denna fina lägenhet. Ljus och funktion kännetecknar denna välplanerade lägenhet med öppna ytor mellan vardagsrum och kök med trekvartsvägg och bardisk. Här ges generös plats för samvaro. Hög materialstandard med kök i ek, 2 st. helkaklade hygienutrymme varav ett med egen tvättmaskin och torktumlare. Genomgående vackra parkettgolv i ek. Välplanerad hall med garderob och hatthylla snyggt indraget i nisch. Förvaringsmöjligheterna är goda med stor klädkammare, garderober och ett eget förråd i anslutning till carport.

Stor inglasad balkong i sydväst som ger plats att njuta, tidig vår som en bit in på hösten.

Promenadavstånd till Fiskehamnen, småbåtshamnen och Limhamns centrum som har ett livfullt och varierat affärsutbud där det finns något för alla smaker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.