Frisksportaregatan 18 / Sibbarp / Limhamn / Malmö

Kedjehus på Sibbarp

Slutpris
4 100 000 kr
Referensnummer
110 468
Boarea/biarea
112/36 kvm
Driftkostnad
39 708 kr/år
Tomtarea
424 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan i vinkel
Såld
2014-04-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Frisksportaregatan 18 såldes av oss 2014-04-02. Se alla våra försäljningar i Limhamn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sibbarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Huset ligger på ett fantastiskt läge på en hörntomt med utsikt över Hammars Parks grönområde.

Har ni barn så är läget helt enkelt drömmen då den stora piratlekplatsen ligger strax utanför i Hammars park. Ta med fikakorgen ut och njut av barnens lek. För de äldre barnen 5 - 15 år så är Hammars park i sig en äventyrsplats, ströva i skogen, bygg kojor eller lek längs ån.

Bli inte förvånad om grannen kommer förbi i morgonrock på morgonen, många tar sig en promenad ner till morgondoppet på sommaren. Gillar du vinterbad så är det ca 500 meter till Sibbarps kallbadhus där du njuter av vinterbad, en stekhet vedeldad bastu med panoramautsikt över bron.

In till Limhamns centrum med alla service är det inte längre än en snabb promenad på ca 10 minuter. Handla, fika, shoppa...
Till Hyllie där det utgår tåg till hela Sverige och Danmark är det en liten busstur från korsningen utanför. Perfekt för dig som pendlar till Danmark.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.