Linnégatan 3 e

Linnégatan 3 e

Slutpris

2 995 000 kr


Limhamn— Malmö

Linnégatan 3 e


Slutpris
2 995 000 kr

Limhamn— Malmö

3:a Limhamn - BRF Piggvaren

En mycket välplanerad och genomgående våning med generös balkong mot trädgården i söder. Omgivet av grönska och granne med havet och småbåtshamnen. Här har man lagt lika stor vikt vid lägenhetsutformningen som på miljön kring huset. Man möts först av sällskapsdelen med vardagsrum mot trädgårdssidan och köket mot den fria utsikten över villorna vid Linnégatan. Från vardagsrummet är det utgång till den inglasade balkongen. Köket är modernt och stilrent, fullt utrustat med burspråk och stor matplats. I köket finns även skafferi som enkelt kan göras om till mindre sitthörna om man önskar. I den privata delen av våningen finns 2 st. sovrum och badrum. I badrummet finns egen tvätt avdelning. Det finns även gäst wc och klädkammare i hallen samt bra med garderober till förvaring. Genomgående vackra golvbeläggningar och ca 2,65 i rumshöjd. Siktlinjer ger fina utblickar till omgivningen ifrån hela våningen.

Som medlem i föreningen har man tillgång till gemensamma utrymmen som utsiktspaviljongen, vinterträdgård, vinrummet, träningslokal och snickarbod. Det finns även föreningslokal och gästlägenhet att hyra.


Boarea
94 kvm
Avgift
5 852 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2015-02-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.