Linnégatan 3 e / Limhamn / Malmö

3:a Limhamn - BRF Piggvaren

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
5 852 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2015-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Linnégatan såldes av oss 2015-02-26. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Linnégatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En mycket välplanerad och genomgående våning med generös balkong mot trädgården i söder. Omgivet av grönska och granne med havet och småbåtshamnen. Här har man lagt lika stor vikt vid lägenhetsutformningen som på miljön kring huset. Man möts först av sällskapsdelen med vardagsrum mot trädgårdssidan och köket mot den fria utsikten över villorna vid Linnégatan. Från vardagsrummet är det utgång till den inglasade balkongen. Köket är modernt och stilrent, fullt utrustat med burspråk och stor matplats. I köket finns även skafferi som enkelt kan göras om till mindre sitthörna om man önskar. I den privata delen av våningen finns 2 st. sovrum och badrum. I badrummet finns egen tvätt avdelning. Det finns även gäst wc och klädkammare i hallen samt bra med garderober till förvaring. Genomgående vackra golvbeläggningar och ca 2,65 i rumshöjd. Siktlinjer ger fina utblickar till omgivningen ifrån hela våningen.

Som medlem i föreningen har man tillgång till gemensamma utrymmen som utsiktspaviljongen, vinterträdgård, vinrummet, träningslokal och snickarbod. Det finns även föreningslokal och gästlägenhet att hyra.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.