Sundholmsgatan 44 / Limhamn - Ön / Limhamn / Malmö

Slutpris
1 525 000 kr
Boarea
106 kvm
Avgift
7 259 kr/mån
Rum
4 rum (0 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Såld
2014-06-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sundholmsgatan såldes av oss 2014-06-25. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Sundholmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn - Ön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På härliga Limhamn/ön med havet som granne förmedlas denna fräscha lägenhet med härlig utsikt och uteplats. Tre rejäla sovrum, stort kök, helkaklat badrum och GWC. Ett bekvämt boende vid Öresunds kust att åtnjuta. Närhet och bekväma gångavstånd till rekreation som löpning, fiske, träningsanläggning, golf eller bara promenad längs Sibbarps och Limhamns stränder. Även närhet till båt- och hamn liv. Skolan på Ön finns också intill för 6-12åringar (även ny skola är planerad i området inom dom närmaste åren). Även förskola finns i kvarteret.
Med möjlighet till ett morgonbad i havet som en bra start på dagen när vädret tillåter. MÅSTE SES!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.