Sundholmsgatan 1 / Limhamn / Malmö

3:a Ön/Limhamn

Slutpris
2 910 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
4 254 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-03-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sundholmsgatan såldes av oss 2018-03-04. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Sundholmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En fantastisk välskött 3:a med stora sällskapsytor och utsikt över Limhamns fiskeläge och hamninlopp. Två rejäla sovrum, badrum med tvättfaciliteter och GWC. Balkong i sydväst för nyttjande av både eftermiddags och kvällsol med utsikt över Limhamns fiskeläge. Föreningen har även en mysig innergård att nyttja för både vuxna och barn till grill, lek och aktivitet. Bra parkeringsmöjligheter i garage och även bra kommunikationer till Malmö City och Hyllie/Kastrup/Köpenhamn med bussstation strax utanför. Även skolan på ön , årskurs 0-5 finns ligger intill. Lägenheten är mycket fräsch då den varit väldigt lite nyttjad av ägarna som bor utomlands stora delar av året.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration