Sveagatan 10 / Limhamn / Malmö

Gatuhus på Gamla Limhamn

Slutpris
4 175 000 kr
Referensnummer
115 922
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
30 288 kr/år
Tomtarea
184 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-08-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Sveagatan 10 såldes av oss 2014-08-29. Se alla våra försäljningar i Limhamn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Gamla Limhamns mest anrika kvarter ligger detta varsamt renoverade gatuhus med tillhörande unikt gårdshus som en gång har huserat Limhamns spettkaksbageri. Härlig trädgård och stenlagd uteplats. Parhuset, med anor från 1893, har idag modern standard med bibehållen charm och är i mycket gott skick. Huvudbyggnaden erbjuder kök, matsal, vardagsrum samt 3 rum och ett badrum. Ny bottenplatta med golvvärme, nya fönster, ny värmepanna, nyrenoverat badrum. Bygglov finns för att putsa om fasaden. Gårdshuset har tvättstuga, biorum, sovloft, arbetsrum, wc och förråd. Välkommen till detta havsnära drömboende på Gamla Limhamn!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.