Valborgsgatan 7A / Limhamn / Malmö

2:a LIMHAMN

Slutpris
995 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 625 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2015-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Valborgsgatan såldes av oss 2015-02-22. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Valborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En genomgående 2:a (57kvm) med balkong på Limhamn. Närhet till butiker, restauranger, fiskehamnen/småbåtshamnen. 1min promenad till busshållplats med bra kommunikationer till city och Hyllie. Lägenheten är på 2:vån (ingen hiss) i bra förening BRF Hamnkvarteret. För er som söker en större 2:a i närheten av hamn och hav. Möjlighet till ett omgående tillträde. MÅSTE SES!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.