Västra Bernadottesgatan 23B / Limhamn / Malmö

Genomgående 2a med inglasad balkong

Slutpris
1 070 000 kr
Referensnummer
170 340
Boarea
51 kvm
Avgift
2 632 kr/mån
Driftkostnad
490 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-07-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Bernadottesgatan 23B såldes av oss 2014-07-09. Se alla våra försäljningar i Limhamn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna väldisponerade tvåa om ca 52 kvm på Limhamn. En mysig lägenhet i äldre miljö. Låg avgift i en bra förening - föreningen har inga lån. Lägenheten ligger på 3e våningen.
Köket har renoverats för några år sedan med luckor i ljus ask, arbetsbänk i svart laminat, rostfria maskiner. Bra förvaring och plats för matbord till 4-5 personer. Större vinklat fönster varifrån man kan med lite god vilja skymta havet.

Rymligt sovrum med garderober. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat. Stort fönster ocn inglasad balkong i söderläge och åt den lummiga och mysiga trädgårdssidan.

Ett stenkast från Limhamns centrum där man finner allt man behöver. Restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, klädesbutiker och mycket mycket mer.
Gångavstånd till hav och strand.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.