Loarpsvägen 26

Loarpsvägen 26

Slutpris

1 550 000 kr


Loarp - Linderöd— Linderöd— Kristianstad

Loarpsvägen 26


Slutpris
1 550 000 kr

Loarp - Linderöd— Linderöd— Kristianstad

Söker du en fin stuga med skogen som granne? Då är detta stugan för dig! Här bor du med vacker skog som kringgärdar området, här är det lugnt och skönt och luften fylls av skogens dofter och ljud i form av fågelkvitter. Stugan har en öppen planlösning i dess mittdel, här umgås man i vardagsrum med kamin, köket ligger strax intill och även matplatsen. Vi finner 3 stycken sovrum med flera sängplatser, friggebod med två våningssängar. Badrum med wc, handfat och dusch. Ljuvligt uterum med otoligt vacker vy mot skogen och ängen, här är det kvällssol! Trädäcket sammabinder de båda husen. Ett ljuvligt fritidshus där det är skönt att bara få vara och slappna av. Villan är besiktigad.
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
76/12 kvm
Driftkostnad
27 398 kr/år
Tomtarea
1 763 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-07-02

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna fritidshus på Loarpsvägen såldes av oss 2022-07-02. Se alla våra försäljningar i Linderöd samt även på Loarpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.