Behållare Behållare

Galjevången, Lund

Referensnummer
417 573
Boarea
54 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Galjevången

Lunds centrum består av ca 14 200 invånare. Av dem är ca. två tredjedelar mellan 20 och 64 år. Staden domineras av 1900-talets bebyggelse och de äldre gatunäten med medeltida aningar. Trots den relativt täta bebyggelsen finns det många inslag av parker och grönska. De största parkerna är Stadsparken, Botaniska trädgården och Lundagård. I centrala Lund finns totalt 7 598 lägenheter varav 62 % är hyresrätter och 32 % är bostadsrätter.

Fördelar med området

Tågstation Restauranger Cykelbanor Storstad Bussar Liv i rörelse Caféer Butiksgata/köpcentrum Stadspuls

Närservice

I centrala Lund finns det ett flertal mindre närbutiker med ett begränsat utbud. Närmst ligger ICA Tuna med ett välsorterat sortiment samt Coop Konsum på Mårtenstorget, Hemköp på Karhögstorg och ICA Malmborgs på Clemenstorget.

Omgivning

Galjevången är ett grönskande, lugnt område med närhet till city samt flertalet stora universitetsbyggnader och arbetsgivare så som, LTH, Ekonomicentrum samt Ideon.

Kommunikation

Bilpendling
Från Lund når du lätt de stora motorvägarna E6:an och E22:an.

Cykelpendling
Österut tar du dig lättast via Hardebergaspåret, som är ett grusstråk och delvis asfalterat som går hela vägen till Södra Sandby. Du kan även via cykelförbindelser ta dig ut till Dalby, Kävlinge och andra mindre byar. Från centrum tar du dig snabbt och smidigt ut till de olika stadsdelarna på mellan 5 och 15 minuter via olika cykelstråk.


Busspendling
Endast ett par minuter bort ligger Jupitergatans busshållplats där det avgår bussar till bland annat Malmö, Sjöbo och Simrishamn.
Med buss från Lund C kan du ta dig till de flesta mindre byar i Lunds omnejd. Dagligen går det bussar till Bjärred, Lomma, Staffanstorp, Dalby, Kävlinge, Löddeköpinge och Södra Sandby. Från Bankgatan tar du smidigt pendelbussen mot Malmö eller Dalby. Malmöbussen stannar även i Uppåkra, Hjärup, Åkarp, Burlöv och Arlöv. Från Botulfsplatsen, kärnhållplatsen för alla statsbussar, avgår det, med mellan 15 och 30 min. mellanrum, bussar som tar oss till Lunds alla stadsdelar.

Tågpendling
Från Lunds central avgår dagligen tåg till de största delarna av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Tips & inspiration