Östra Fäladsvägen, kolonilott nr 106 Öster 1 / Galgevången / Lund

Otroligt charmig kolonistuga

Slutpris
250 000 kr
Boarea
12 kvm
Arrende
2 172 kr/år
Driftkostnad
1 075 kr/år
Tomtarea
215 kvm
Rum
1 rum
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Östra Fäladsvägen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Östra Fäladsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Galgevången är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Otroligt charmig kolonistuga belägen på populära Öster 1 bara ett stenkast från centrala Lund. Vidare är Öster 1 en av Sveriges äldsta koloniföreningar som grundades redan 1905, består idag av ca 118 lotter och ca 90 medlemmar.
Här öppnar vi grinden och följer den singelbeklädda gången som omgärdas av blommor på båda sidor ner till den faluröda stugan med vita knutar och vita fönster med spröjs. Invändigt är stugan öppen upp i nock vilket skapar en härlig känsla av rymd. På golvet ligger ett fint gammalt brädgolv som har fått en härlig patina med åren. I övrigt är stugan vit invändigt vilket starkt bidrar till dess charmiga känsla. Dessutom är stugan belägen på en hörntomt där ni får både skugga och sol. Stenlagd uteplats i direkt anslutning till stugans entré, här sitter man lite mer privat då uteplatsen omgärdas av uppvuxen växtlighet av olika slag. Väldigt rofyllt. I dagsläget finner du 2 pallkragar för odling men det finns givetvis möjlighet att utöka detta för den odlingsintresserade.

Varmt välkomna på visning av denna charmiga kolonilott.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tuna

Lunds Östra centrum, stadsdelen Tuna, består av bostadsområdena Professorstaden, Galjevången, Hyphoffslyckan och Helgonagården. Östra centrum är av tradition mycket populärt bland stadens studenter. I Tuna finns flera stora parker, bland annat Tunaparken med stora gräsmattor och omfattande trädplanteringar. Området är under stor utveckling och inom en snar framtid kommer stadsdelen både få tågstation för Lunds nya Spårväg som går mellan Lund C och ESS. Även påfart och avfart till motorvägen kommer byggas norr om Medicon Village vilket ger ökad tillgänglighet till stadsdelen.

Närservice

I området finns ett konditori och den mycket välbesökta och populära lunchrestaurangen Finn Inn samt uppskattade lunchrestaurangen Medicon Village. På Spartaområdet med ca 3-4 minuters promenadsavstånd finns en bra och mycket välsorterad ICA-butik. Tunaskolan (F-9) och förskolor såsom Tunastugan, Röda Stugan och Duvkullans Förskola.

Kommunikation

Bilpendling Från Lund når du lätt de stora motorvägarna E6:an och E22:an. Busspendling Flera stadsbusslinjer passerar området. Inom kort även Spårväg mellan Lund C och ESS. Flera regionbussar, bl.a. 171 direkt till Malmö, stannar ute på Tornavägen på 3-4 min promenadavstånd. Tågpendling Från Lunds central avgår dagligen tåg till de största delarna av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.