Östra Fäladsvägen, Kolonilott nr 23 på Öster 2 / Galgevången / Lund

Väldigt charmig kolonilott på populära och välskötta Öster II

Slutpris
275 000 kr
Boarea
11.5 kvm
Arrende
3 030 kr/år
Driftkostnad
2 250 kr/år
Tomtarea
300 kvm
Rum
1 rum
Såld
2020-07-31
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Östra Fäladsvägen såldes av oss 2020-07-31. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Östra Fäladsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Galgevången är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna väldigt charmiga kolonilott med en liten romantisk stuga som för tankarna till en svunnen tid. Här erbjuds onekligen en plats för avkoppling och rekreation på ett ypperligt läge inom koloniområdet. En singelbeklädd gång omgärdad om välplanerade rabatter på bådadera sidor leder oss fram till den lilla men ack så charmerande stugan, i direkt anslutning till stugan är där en stenlagd uteplats som bjuder in till många ljuvliga stunder i solen. Baktill integrerat med stugan finner vi ett förrådsutrymme för trädgårdsredskapen som dessutom medföljer i köpet. Nuvarande ägarinnas intresse för trädgård går ej att ta miste på, tomten är välplanerad och fruktträd och perenner av de alla olika slag avlöser varandra. Helt fantastiska färger, måste upplevas på plats.

Öster II är ett av Lunds äldsta koloniområden och anlades redan 1919. Ett väldigt trevligt och välskött koloniområdet endast ett stenkast från centrala Lund. Besök gärna föreningens informativa hemsida på https://www.oster2.se/wp/

Varmt välkomna på visning av denna riktiga lilla pärla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tuna

Lunds Östra centrum, stadsdelen Tuna, består av bostadsområdena Professorstaden, Galjevången, Hyphoffslyckan och Helgonagården. Östra centrum är av tradition mycket populärt bland stadens studenter. I Tuna finns flera stora parker, bland annat Tunaparken med stora gräsmattor och omfattande trädplanteringar. Området är under stor utveckling och inom en snar framtid kommer stadsdelen både få tågstation för Lunds nya Spårväg som går mellan Lund C och ESS. Även påfart och avfart till motorvägen kommer byggas norr om Medicon Village vilket ger ökad tillgänglighet till stadsdelen.

Närservice

I området finns ett konditori och den mycket välbesökta och populära lunchrestaurangen Finn Inn samt uppskattade lunchrestaurangen Medicon Village. På Spartaområdet med ca 3-4 minuters promenadsavstånd finns en bra och mycket välsorterad ICA-butik. Tunaskolan (F-9) och förskolor såsom Tunastugan, Röda Stugan och Duvkullans Förskola.

Kommunikation

Bilpendling Från Lund når du lätt de stora motorvägarna E6:an och E22:an. Busspendling Flera stadsbusslinjer passerar området. Inom kort även Spårväg mellan Lund C och ESS. Flera regionbussar, bl.a. 171 direkt till Malmö, stannar ute på Tornavägen på 3-4 min promenadavstånd. Tågpendling Från Lunds central avgår dagligen tåg till de största delarna av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.