Referensnummer
444 590
Boarea
85 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Klosters Fälad

Väster om Lund centrum ut mot nova ligger området Klosters Fälad som till stor del upptas av Brf Klostersfälad.

Allmänt

Väster är en levande stadsdel med både blandad bebyggelse och befolkning. Det finns idag ca.12 700 invånare, varav ca.13 % är mellan 0-12 år och 14 % är över 65 år. Atmosfären präglas av åldersbredden på invånarna som skapar en gemytlig stämning. På väster finns likväl student- som äldreboenden. I västra Lund finns det 6 026 lägenheter, varav 59 % är hyresrätter och 31 % bostadsrätter.

Närservice

Vid hörnet Vildgåsvägen/Gässlingavägen ligger närbutiken Netto. För ett större sortiment finns ICA Kvantum, Coop och Citygross vid Mobilia. På promenadavstånd ligger även köpcentret Nova Lund med ett 70 tal affärer och restauranger. I närheten av Nova Lund finns även butiker som Elgiganten, Media Markt, Plantagen, Rusta, Systembolaget, ÖoB med flera.

Kommunikationer

Bilpendling Från Väster har du mycket nära Norra ringen som leder ut till de stora motorvägarna E6:an och E22:an. Du kan även mycket smidigt ta dig till de mindre byarna i omnejden. Cykelpendling Cykelstråk tar dig in till centrum på 10 minuter, och till övriga stadsdelar på mellan 10 och 25 minuter. Via Värpinge kan du även cykla till Lomma på ca.30 min. Tågpendling Från väster har du nära till Lunds tågcentral. Härifrån avgår dagligen tåg till de största delarna av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark. Busspendling Stadsbussarna 4 och 5 tar dig snabbt och smidigt till Lund C.

Skola och Barnomsorg

I Vildandsparken ligger Fågelskolan (klasserna F-9). Skolan har förskoleklass, fritidshem och fritidsklubb samt fritidsgård för de elever som inte behöver skolbarnomsorg. Skolans placering gör att barnen inte behöver passera någon väg för att komma till skolan. Det finns även flera daghem inom området.

Fördelar

#Barnvänligt
#Caféer
#Golf
#Tryggt
#Butiksgata/köpcentrum
#Restauranger
#Stort shoppingutbud
#Hundvänligt
#Bussar

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn