Musikantvägen 20B

Musikantvägen 20B

Slutpris

2 250 000 kr


Östra Torn— Lund

Musikantvägen 20B


Slutpris
2 250 000 kr

Östra Torn— Lund

Hemtrevlig lägenhet med balkong och uteplats i välskött och solid förening

Här finner du en lägenhet som är i fint skick där du inte behöver göra mer än att flytta in. På Musikantvägen 20B hittar vi denna lägenhet med uteplats vars generösa ljusinsläpp gör att bostaden känns rymlig och trivsam. Här har du en lägenhet där varje kvadratmeter är optimalt nyttjad och allt detta i en mycket ekonomiskt stark förening.

I den funktionella och välplanerade lilla hallen i denna lägenhet finns hatthylla, klädhängare och garderob. Vidare har vi ett lättmöblerat och socialt vardagsrum som bjuder på trevlig utsikt från stora fönster. Det ljusa, moderna och stilrena köket med bänkskiva i ek, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Från köket når du balkongen som vidare tar dig ut till uteplatsen. Utöver det finns ett rogivande och harmoniskt sovrum med rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng samt ytterligare ett sovrum med mönstrad tapet och tåligt laminatgolv. Badrummet är funktionellt med toalett, badkar, kommod, handfat, förvaringsskåp, handdukstork och tvättmaskin.

HSB Brf Östra Torn är en välskött och solid förening med mycket god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller trevliga innergårdar, övernattningslägenhet, bastu, hobbyrum, tvättstuga, cykelrum och odlingslotter.

Här bor du vid ett av Östra Torns bästa lägen, med skolor, sporthall och grönområde runt knuten. Ideon, Medicon village, Max IV och ESS ligger inom gångavstånd eller varför inte Skrylle naturreservat och Lomma badstrand som ligger en kort bilresa bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Lund har att erbjuda.
Vi ses på visningen!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 553 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-25

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Musikantvägen såldes av oss 2021-02-25. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Musikantvägen.

Boka värdering

Daniél Holmqvist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.