Blidvädersvägen 6 G / Klostergården / Lund

Slutpris
1 305 000 kr
Boarea
26 kvm
Avgift
1 956 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-08-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blidvädersvägen såldes av oss 2020-08-25. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Blidvädersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klostergården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett boende på populära Klostergården i den mindre storleksklassen men med välplanerade ytor och låg månadsavgift. Stig in i entrén som erbjuder avhängningsmöjligheter för ytterkläder och som vidare öppnar upp sig till rummet med ett härligt ljusinsläpp.

Köket består av ett pentry med smart, tillbyggd köksdel renoverat 2014. Här finns gott om förvaringsskåp, kombinerad micro/ugn, keramikhäll, kombinerad kyl/frys (fullhöjd) och spisfläkt. Rummet har vitmålade väggar samt laminatgolv från 2013. En funktionell walk in closet, som i nuläget är öppen, i rummet skapar bra med förvaringsutrymme. Badrummet går i ljusa toner och är helkaklat med klinkergolv samt dusch.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Allmänt om Klostergården

Klostergården är ett bostadsområde strax söder om Lunds stadskärna. Området planerades och bebyggdes under tidigt 1960-tal. Bebyggelsen på Klostergården domineras av höga flerfamiljshus med blandade upplåtelseformer. Mellan bostäderna i områdets södra del och de offentliga byggnaderna som skola, köpcentrum, kyrka och fritidgård breder en stor lummig park ut sig.

Nöjen

Fina promenadstråk mot Sankt Larsområdet och Höje å finns på ett nära avstånd. Även Actic gym och Högevallsbadet ligger inom promenadavstånd. Här ligger även ett nytt bibliotek för de som önskar studie- eller läsro.

Sport och fritid

I områdets norra delar ligger Klostergårdens idrottsområde med fotbollsplaner, Ishall och Lunds arena för handboll.

Kommunikation

Från Klostergården når du lätt de stora motorvägarna E6:an och E22:an. Via cykelstråk tar man sig in till centrum på ca 5-6 minuter. Stadsbuss nr 1 tar dig från Klostergården via Botulfsplatsen och vidare mot Östra Torn. Bussen avgår ca. var 15:e minut på vardagar och var 30:e minut på helger. Från Lunds station finns mycket goda möjligheter till tågpendling både söderut till Malmö- Köpenhamn samt norrut till bl a Landskrona och Helsingborg.

Närservice

På Klostergården finns två större och en lite mindre livsmedelsbutik. Netto, Coop Konsum och Handlar´n. På Sankt Larsområdet finns en vårdcentral, tandvårdcentral och ett apotek.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.