Byggmästaregatan 8C / Väster / Lund

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 521 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Byggmästaregatan såldes av oss 2020-05-26. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Byggmästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna oslipade diamant belägen på lugn gata bara ett stenkast från Lund Central. Bostaden är genomgående och perfekt placerad på tredje våningen med balkong i sydväst. Här återfinns för övrigt 2 sovrum, ett kök med plats för matbord, stor hall med inbyggda garderober, ett badrum som kommer renoveras av föreningen samt ett stort och ljust vardagsrum som met lätthet rymmer både soffgrupp och matbord om så önskas.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.