Dag Hammarskjölds väg 1a / Lund

Ljus välplanerad 1:a med bästa läge i stabil förening. Tillfälle!

Slutpris
1 050 000 kr
Referensnummer
156 550
Boarea
27 kvm
Avgift
1 314 kr/mån
Driftkostnad
225 kr/mån
Såld
2014-07-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dag Hammarskjölds väg 1a såldes av oss 2014-07-29. Se alla våra försäljningar i Lund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dag Hammarskjölds väg 1a är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna stilrena 1:a med ett perfekt läge ett stenkast från LTH, Tunaparken, sjukhuset och övriga universitetsområdet. Lägenheten är helt insynsskyddad och har en fantastisk milsvid utsikt från fjärde våningen som du når enkelt med hissen som går från markplan.

Lägenheten som ligger i den stabila föreningen Reuterdahl har låg månadsavgift och låg boendekostnad vilket gör den perfekt för studenten eller som pendlarbostad. Ni tar er enkelt och snabbt in till stadens puls med cykel eller en promenad och grönområden finns utanför dörren. Runt hörnet ligger bra matbutiker och pizzeria ligger i grannhuset. Denna lägenhet har allt ni önskar och lite till.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.