Gullregnsvägen 103 A / Nilstorp / LUND

Slutpris
2 190 000 kr
Referensnummer
117 421
Boarea
82 kvm
Avgift
5 832 kr/mån
Driftkostnad
477 kr/mån
Såld
2014-06-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gullregnsvägen 103 A såldes av oss 2014-06-13. Se alla våra försäljningar i LUND

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nilstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Br Gavelradhus i ett bilfritt område med en kort promenad till centrum finner ni detta trevliga och fräscha 3,5:a lgh med trädgård i Väster.som ni njuta såväl skugga som värme. Härligt kök med matplats. Stort vardagsrum med snedtak o rymd samt utgång till trädgård. Två sovrum, grovkök/tvättstuga som är omgjord till ett rum. Med dagis och egen lekplats i föreningen samt skolor i omedelbar närhet blir bostaden ett perfekt alternativ för barnfamilj som vill bo centralt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.